fbpx

Shanghai Lixin University of Accounting and Finance

„В Шанхайския университет по счетоводство и финанси Лисин – Международен Финансов Колеж (SLUAF-IFC) ние се стремим да улесним ученето в търсене на знания, като задаваме въпроси, подхвърляме идеи, участваме, правим, ръководим, създаваме, насърчаваме, споделяме, учим, мислим с разбиране. Също така вярваме, че ученето е за развитието и усъвършенстването на ума и следователно не може да бъде принудено чрез запаметяване.

Стремим се да образоваме утрешните лидери днес по начини, които излагат нашите студенти на най-новите разработки и предоставяки им практически умения, за да станат истински лидери на утрешния ден. Това е вълнуващо време за нас и ви насърчаваме да дойдете и да се присъедините към нашата общност, за да научите повече за нас. Очакваме да се чуем. Добре дошли в Шанхай!“

Професор Йео Би Лин

Академичен директор

Shanghai Lixin University of Accounting and Finance, създаден през юни 2016 г. чрез сливането на Shanghai Lixin University of Commerce и Shanghai Finance University, предлага цялостни програми по счетоводство и финанси. Вкоренен в богата история, датираща от 1928 г. с основаването на счетоводната школа Lixin от Шулун Пан, известен преподавател, университетът е пионер в модерното счетоводно образование в Китай. Признат за ангажимента си към почтеност и практическо образование, университетът разполага с три кампуса, обхващащи над 800 000 квадратни метра, и записва над 18 000 редовни студенти, включително над 320 студенти.

С фокус върху култивирането на висококачествени, ориентирани към приложението таланти, университетът предлага набор от програми в 15 училища, включително бакалавърски и магистърски степени, съвместни образователни програми и характерни дисциплини на държавно ниво. За отбелязване е, че университетът е получил акредитация от AACSB International и е определен като пилотен университет за разработване на висококачествени университети, ориентирани към приложението в Шанхай.

Отдаден на академичните постижения, университетът дава приоритет на развитието на преподавателския състав, с над 1640 преподаватели, включително значителен брой с висши степени и задграничен опит. Университетът набляга на иновациите, насочени към научните изследвания, и интердисциплинарното сътрудничество, особено в областта на икономиката, управлението и финансите.

В допълнение към своите академични усилия, университетът поставя силен акцент върху културата на кампуса и интернационализацията, насърчавайки партньорства с над 100 университета по целия свят и участвайки в различни международни програми за обмен. Чрез инициативи като създаването на Институт Конфуций и съвместни програми с институции като Технологичния институт в Ню Джърси, университетът е посветен на насърчаването на глобалната ангажираност и междукултурното разбирателство.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Блог

3 причини да уча в Китай

3 причини да уча в Китай

3 причини да учите в Китай Китай може и да не е първата страна, за която се сещате, но това е дестинация, която си заслужава сериозно внимание. Ето три убедителни причини, поради които обучението в Китай може да бъде идеалният избор за вас.1. Иновативно и практически...

Храна в Китай

Храна в Китай

Приключенията на чау в Китай: Ръководство за студенти за разходите за храна и къде са изгодните сделкиГотови ли сте да се потопите във вкусния свят на китайската кухня? Преди да опаковате куфарите си и да тръгнете да учите в Китай, нека обсъдим цената на храната и...

Студентският живот в Китай: Какво да очаквате?

Студентският живот в Китай: Какво да очаквате?

Студентският живот в Китай: Какво да очаквате?И така, взехте вълнуващото решение да учите в Китай! Пригответе се за едно незабравимо приключение, изпълнено с нови приятели, културни преживявания и академични предизвикателства. Създаване на приятели и изследване на...