fbpx

Бакалавър по Бизнес Психология

Bachelor of Science in Business Psychology

бакалавър бизнес психология Холандия

Интересуваш се от поведението на хората, как мислим и взимаме решения и би прилагал уменията в бизнес сферата?! 

Можеш да станеш един от бизнес психолозите на бъдещето!
Бакалавърската програма по бизнес психология ще ви даде възможност да получите задълбочени познания в управлението на човешките ресурси и маркетинга. Ще станете експерти, за да можете да взимате правилни решения, когато са необходими промени в работната среда и човешки ресурси (change management), a компетентността ви в дигитализацията още повече ще ви помогнат да изграждате процеси, които да бъдат добре адаптирани към персонала и да им служат по оптимален начин.

Великите лидери не разчитат на техниката – те успяват, защото могат да разбират хората, техните нужди, ценности и емоции. Тази програма по бизнес психология ще ви подготви да се справяте успешно с предизвикателствата на съвременния глобален свят. Ще получите знания и умения в сферата на психологията, подходящи за работа в бизнес среда.

бакалавър бизнес психология Холандия

Опитът среща предприемачеството

SRH Group е водеща мрежа от независими частни университети в Германия. Заедно с Global School for Entrepreneurship създават Haarlem Campus, за да донесе иновации и предприемачество на холандски и международни студенти в Харлем. Двата университета работят заедно с ясна цел – ТЕ ИСКАТ ВИЕ ДА СТИГНЕТЕ ДОЛЕЧЕ. Това означава, че теще ВИ отведат по-близо до ВАШИТЕ мечти и професионални цели.

Както Германия, така и Холандия се славят с едни от най-реномираните образователни системи в световен мащаб. Това само по себе си е достатъчно, за да сте спокойни, че съвместната работа ще ви предостави всички предпоставки за нетрадиционно, висококачествено и успешно образование.

бакалавър бизнес психология Холандия

Съдържание на курса

Програмата е структурирана от около 28 тясно свързани учебни модула от пет седмици по време на четиригодишна програма. Често използваните методи на преподаване и учене включват лекции, семинари, дебати, ролеви игри, актуални казуси и разработване на проекти. Очаквайте да развиете много и различни умения свързани с бизнеса, съчетани с напреднали познания по психология.

Модулите обхващат предприемачество, организационно развитие, дигитален маркетинг, стратегическо управление и лидерство, междукултурен мениджмънт, управление на операциите и информацията, управление на иновациите, финанси и право.

 • Психологията разглежда области като:
 • Организационна психология
 • Когнитивна психология
 • Социална психология
 • Лична психология
 • Изследователски методи
бакалавър бизнес психология Холандия

Кариерни перспективи

Завършвайки бакалавърската степен ще притежавате необходимите умения и опит, за да се реализирате като предприемач, консултант, специалист или изпълнителен директор в компании и организации с нестопанска цел в области като:

 • Подбор и набиране на персонал
 • Обучение, задържане и развитие на човешките ресурси
 • Бизнес консултиране
 • Професионален коучинг
 • Междукултурно управление, приобщаващ мениджмънт 
 • Организационно развитие
 • Управление на промените
 • Пазарни изследвания
 • Изследвания на човешкото поведението
 • Маркетинг
 • Обслужване на клиенти и взаимоотношения с клиенти
 • и много други

Такси за обучение и настаняване

Таксата за граждани на Европейския съюз и Швейцария е 6750 евро на година (8 семестъра). Възможно е плащане на месечни вноски (доплащане 5%).

За граждани извън Европейския съюз, таксата е 9900 евро на година.

Месечните/семестриалните такси за обучение остават същите за цялата продължителност на учебната програма.

Всеки един от студентите има гарантирано настаняване, което обикновено е един от основните големи проблеми на студентите не само в Амстердам, но изобщо в Холандия!

Блог

3 причини да уча в Китай

3 причини да уча в Китай

3 причини да учите в Китай Китай може и да не е първата страна, за която се сещате, но това е дестинация, която си заслужава сериозно внимание. Ето три убедителни причини, поради които обучението в Китай може да бъде идеалният избор за вас.1. Иновативно и практически...

Храна в Китай

Храна в Китай

Приключенията на чау в Китай: Ръководство за студенти за разходите за храна и къде са изгодните сделкиГотови ли сте да се потопите във вкусния свят на китайската кухня? Преди да опаковате куфарите си и да тръгнете да учите в Китай, нека обсъдим цената на храната и...

Студентският живот в Китай: Какво да очаквате?

Студентският живот в Китай: Какво да очаквате?

Студентският живот в Китай: Какво да очаквате?И така, взехте вълнуващото решение да учите в Китай! Пригответе се за едно незабравимо приключение, изпълнено с нови приятели, културни преживявания и академични предизвикателства. Създаване на приятели и изследване на...