fbpx

Unknown University of Applied Sciences /
Global School for Entrepreneurship

предприемачество в Холандия

Университетът по Предприемачество в Амстердам

Най-голямото предимство на Университета по Предприемачество в Амстердам е, че тук започвате да развивате своя собствена бизнес идея направо от първия ден! Степените са напълно акредитирани от Холандското Министерство на Образованието (BSc & MSc). Попадате в инкубатор от настоящи и бъдещи предприемачи, с които работите съвместно, за да дадате криле на вашата идея. Няма нужда да чакате 4 години, за да стартирате бизнеса си. Тук ще комуникирате с хора от „вашата порода“, които мислят като вас, а най-важното е, че ще имате достъп до мрежата им от контакти, за да направите следващата стъпка, за да успее бизнес идеята ви. Приятелското отношение на преподавателите, които по-скоро би следвало да наричаме просто „ментори“ ще ви подтикнат да развиете една или десетки бизнес идеи за отрицателно време, което в противен случай би ви отнело години! Университетът има свои кампуси в Амстердам, Берлин, Барселона и Дубай! От вас зависи къде ще развиете бизнеса си! 

Различен тип Образование – Единствено по рода си!

Образованието в Универсиетета по Предприемачество в Амстердам е структурирано в 5-седмични модули, които следват етапите на стартиране и разрастване на бизнес. Те са организирани по такъв начин, който дава възможност на бъдещия предприемач бързо да навлезе в материята и да установи както силните, така и слабите страни на бизнес идеята си, позволяваща му да изгради изцяло нов бизнес или да разшири вече съществуващ такъв!

Един от най-важните аспекти на програмите е инкубаторът, където прилагате на практика ВЕДНАГА всичко онова, което сте научили преди малко по време на лекциите си.

Не си представяйте традиционно образование. Тук по-скоро ще получите 1 на 1 коучинг сесии и конкретни съвети/инструкции, за да успее идеята ви да премине в следващия етап на развитие! Всяко едно действие е директно адресирано към вашия личен стартъп – нетрадиционните взаимоотношения между вас и преподавателите ще създадат кратък път към успех (или бърз провал, за да не губите времето си) за бизнеса ви. Именно така още преди да сте завършили, ще имате един или няколко реални бизнеса, които генерират оборот и печалба за вас и партньорите ви!

предприемачество в Холандия

Да станеш предприемач, живеейки като такъв!

Мисията на Университета по Предприемачество е да направи стартирането на вашия бизнес едно незабравимо преживяване директно от първия ви ден. Самите програми (бакалавър и магистър) са така организирани, че дори и да не искате, няма да имате възможност да не се потопите и изпитате какво е да бъдеш истински предприемач!

Като студенти в университета, ще се възползвате от богатия опит на преподавателите от цял свят – самите те са предприемачи с по няколко компании зад гърба си.

Опитът, придобит в резултат от работата с над 25 000 стартъпи позволява на ръководството да направи заключението, че само малка част от предлаганите университетски програми са наистина подходящи. Именно и затова тук ще срещнете коренно различен подход, който е изцяло организиран, за да подкрепи предприемачите така че да разгрърнат пълния си потенциал, докато изграждат своя бизнес. Студентите в Амстердам се научават как да поемат контрол в непредвидими ситуации, да се справят с дискомфорта, да намират смелост и да вървят напред. Това са умения, които изискват самосъзнание и личностно израстване. Тяхната полезност надхвърля професионалната сфера; те ще ви бъдат от полза през целия ви живот.

предприемачество в Холандия

GET IN THE RING

Университетът работи в много близко партньорство с известното глобално състезание за стартъп компании – GET IN THE RING. Чрез него студентите получават достъп до световна система, която използват, както за да привлекат инвеститори, така и за разрастване на личните си контакти с настоящи и бъдещи предприемачи. Вижте статията на Forbes за Get in the Ring и GS4E.

Блог

3 причини да уча в Китай

3 причини да уча в Китай

3 причини да учите в Китай Китай може и да не е първата страна, за която се сещате, но това е дестинация, която си заслужава сериозно внимание. Ето три убедителни причини, поради които обучението в Китай може да бъде идеалният избор за вас.1. Иновативно и практически...

Храна в Китай

Храна в Китай

Приключенията на чау в Китай: Ръководство за студенти за разходите за храна и къде са изгодните сделкиГотови ли сте да се потопите във вкусния свят на китайската кухня? Преди да опаковате куфарите си и да тръгнете да учите в Китай, нека обсъдим цената на храната и...

Студентският живот в Китай: Какво да очаквате?

Студентският живот в Китай: Какво да очаквате?

Студентският живот в Китай: Какво да очаквате?И така, взехте вълнуващото решение да учите в Китай! Пригответе се за едно незабравимо приключение, изпълнено с нови приятели, културни преживявания и академични предизвикателства. Създаване на приятели и изследване на...