fbpx

Ние с Вас сме един отбор!

образование в чужбина

Мисия

Готови сме да направим и невъзможното, за да бъде приет всеки един кандидат-студент в избраната от него специалност и университет в Скандинавия, Китай или Холандия. Наблягаме на мотивацията и личностното развитие, за да сте готови за предизвикателствата, на които Скандинавските държави ще ви подложат от местната култура до елементарни ежедневни изпитания. От опит знаем, че липсата на информация и компетентна помощ води до вземане на прибързани и погрешни решения. Оставаме на линия за вас в моменти, когато ще имате нужда от помощ или се намирате в затруднение. Ще ви помагаме докато живеете в чужбина и имате нужда от нас!

образование в чужбина

Визия

Бързите ни реакции и професионални съвети вдъхват спокойствие, а приятелският ни подход кара кандидат-студентите и техните родители винаги да могат да разчитат на нас. Залагайки на скандинавкия модел на работа, новаторски стратегии и практики, ние постоянно търсим препоръките ви, за да подобряваме услугите, които използвате.

образование в чужбина

Ценности

МОТИВАЦИЯ  – Да преследвате основните си цели и желания, дори когато шансовете ви да са по-малки.

УСТОЙЧИВОСТ – За да продължите, когато се случи неочакваното, да не се отчаяте или откажете, а да продължите да работите докато постигнете целта си.

КРЕАТИВНОСТ – За да се различаваме от конкуренцията и да ангажираме изцяло слушателите още от самото начало.

РАБОТА В ЕКИП – За да предизвикваме другия, но и да разчитаме на него с цел да постигнем оптимални резултати.

ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ – Стремеш към съвършенство, базиран на редица неуспехи, които гарантират достигане на желания изключителен резултат.

СКОРОСТ – В общуването, за да внесем спокойствие и сигурност, както и да разрешим незабавно проблемите.

ИНОВАЦИЯ – Използваме Дизайна на услуги (Service Design), за да осигурим най-доброто преживяване на студентите и техните родители по време на целия процес.

Блог

Информация за Холандия и форумите на българите в страната

Информация за Холандия и форумите на българите в страната

Информация за Холандия и форумите на българите в странатаХоландия – страната на ниската земя и високите успехи!   Кралство Холандия една от най-желаните дестинации за туризъм, образование, работа, стартиране на бизнес, развлечения, живот и всичко останало! Страната,...

Как се чувства един студент преди заминаване в чужбина

Как се чувства един студент преди заминаване в чужбина

Какво трябва да знае всеки студент преди заминаването си в чужбинаПриеха ме! Ами сега?   Щом сте отворили тази статията, вие вече сте на прага на осъществяването на вашата мечта – да сте студент в световнопризнат университет в Дания или другаде в чужбина. След целия...

Културен Шок на Студенти в Чужбина

Културен шок на студенти в Холандия, Скандинавия и изобщо в чужбинаНе си мислете, че културният шок ще ви подмине!   Културният шок е психологически преход (може да бъде и физически – като например промени в телесното тегло), причинен от промяната на обичайния начин...

Share This