fbpx

университети

Важно е къде ще учите!

Как да избера университет?

E

Програма и Развитие

Знаете ли какво точно искате да учите или по-правилният въпрос е „Какво точно искам да работя след като завърша?“ Предлага ли университетът, който разглеждате това, което търсите? Колко актуална е програмата, която сте набелязали? Какъв процент от студентите завършват цялата програма? Какъв процент от завършилите студенти успяват да се реализират в сферата си на образование?

E

Финансиране

Какво ще ви коства образованието за цялата бакалавърска (3-4г.) и магистърска степен (1-2г.)? Какво ще ви коства престоят (квартира) и всички разходи в града, където се намира университетът? Предлагат ли се стипендии, какви и от кога е възможно да ги получите? Опитайте да съставите максимално подобрен бюджет за живота и образованието си в чужбина, за да направите правилния избор.

E

Изисквания и Прием

Мога ли да отговоря на всички изисквания на програмата? Не винаги желанието ни да учим в университет и програма Х е достатъчно, за да успеем. Колко лесно/трудно е да бъдете приети? Имате ли нужната подготовка, за да се справите с конкуренцията или шансът да „изгубите годината“ е прекалено голям? Знаете ли как да повишите шансовете си и готови ли сте да го направите?

E

Климат и Студентски Живот

Знаете ли къде точно искате да отидете – колко топло или студено ще бъде? Помислете дали предпочитате да живеете в по-голям или по-малък град. Това ще окаже не малко значение за студентския ви живот. Знаете ли дали ще ви помогнат с настаняване и до каква степен то е организирано? Колко подреден е университетът, страната и с каква информация ще разполагате преди и след заминаването си там? 

Изборът на университет може да бъде много труден, но е важно да отделите време и да разгледате различните варианти, преди да вземете решение. Свържете се с нас, НИЕ МОЖЕМ ДА ПОМОГНЕМ!

Топ Университети за Топ Експерти!

Университети в Дания

Датските университети често използват иновативни и ориентирани към студентите методи на преподаване, насърчавайки критичното мислене, креативността и уменията за решаване на проблеми. Датчаните насърчават всичко свързано с иновациите и предприемачестовото. Ако искате един ден да имате собствен бизнес, то Дания е правилната страна за вас!

Университети в Норвегия

Университетите в Норвегия се характеризират с безплатно, но и много висококачествено образование. Норвегия е може би най-напредналата страна в Скандинавия (с челно място и в целия свят) и често всичко ново се първо появява именно тук! Заплатата ви като студент в Норвегия е много вероятно ще надхвърля тази на родителите ви взети заедно!

Университети в Швеция

Университетите в Швеция (подобно на останалите в Скандинавия) често работят съвместно с различни компании, като предоставят на студентите опит в реалния свят и ги подготвят за изискванията на пазара на труда. Остаряла или ненужна информация няма, а от студентите се очаква да работят в групи, за да решават проблеми, които все още никой не е успял да разреши!

Университети в Финландия

Университетите във Финландия (подобно на останалите скандинавски) са напълно безплатни, а нивото е сред най-високите в световен мащаб! Финландците нямат оценки и домашни до 6 клас, което играе важна роля в образователната система – ходенете на училище е удоволствие, което води до развиване на индивидуалните силни страни у всеки един ученик. 

Университети в Китай

Университетите в Китай често са силни в областта на науката, технологиите, инженерството и математиката. Китай е световен лидер в много области, но най-вече в технологиите и иновациите. Бъдете сигурни, че ще работите с най-новите технологии на пазара, за да разрешите проблеми, които ще ви се сторят неразрешими на пръв поглед.

Университети в Нидерландия

Университети в Дания

Business Academy Aarhus

Aarhus University

International Business Academy (IBA)

University of Southern Denmark

Aalborg University

Absalon University College

VIA University College

Copenhagen Business School

IT University of Copenhagen

Университети в Норвегия

University Nord

Østfold University College

Western Norway University of Applied Sciences

University of Agder

BI Norwegian Business School

Fjellhaug International University College

University of Tromsø

Østfold University College

Kristiania University College

University of Stavanger

Norwegian University of Life Sciences

Университети в Швеция

Jönköping University

Malmö University

Linnaeus University

Uppsala University

Университети в Китай

Business Academy Aarhus

University of Southern Denmark

Absalon University College

Copenhagen Business School

Как работим Ние!

Видео Разговор с Нас

Ще ви зададем въпроси, за да открием силните ви страни, така че да можете да изберете най-правилната програма за себе си!

Подготовка на документи

Ще ви помогнем да подготвите всички задължителни, но и препоръчителни документи, така че да победите конкуренцията!

Настаняване и информация

Скъпата или лоша квартира прави живота ни труден. Липсата на информация също! Ще ви помогнем с всяка стъпка напред!

Помощ и след прием

Когато не знаете как да постъпите, ние ще ви помогнем – по време на целия ви престой – ВИНАГИ, за да вземете правилното решение!

Защо можете да ни се доверите?

Индивидуален подход.

Опит на завършили и настоящи студенти в чужбина.

Вътрешна информация, за да се справите с конкуренцията.

Помощ и след прием, докато живеете в избраната от вас страна.

Спокойствие за вас и родителите ви.

Share This