fbpx

Защо да изберете Уни Чемпс, пред която и да е друга консултантска агенция за висше образование в чужбина?!

консултантска агенция висше образование в чужбина

Висшето образование в чужбина (Дания, Швеция, Норвегия, Финландия, Холандия, Китай) е една от най-важните крачки, които вие или вашето дете ще направи в живота си.

Една от най-отличителните ни черти е, че ние не просто придвижваме документите ви към този и онзи университет, било то в Дания, Норвегия, Холандия или някоя друга страна. Това можете да направите и сами! Всъщност, работата ни като консултанти на завършващи или вече завършили ученици, се изразява най-вече в установяването на реалните им желания – с какво искат да се занимават (когато пораснат). Времето, което отделяме на кандидатите, с които работим не може да се сравни по никакъв начин с това, което ще ви бъде отделено, в която и да е друга агенция. Не е нужно сами да минавате през този сложен процес, ако наистина желаете да постигнете оптимални резултати! Прочетете какво казват за нас студентите, които вече ни се довериха, както и техните родители. 

Следващата, може би и доста по-важна стъпка е, да бъдем критични към минимума, с който всеки един студент се надява да бъде приет. Не си въобразявайте, че ще ви оставим да се задоволите с посредственост. Работейки с нас, можете и трябва да очаквате, че ще научите нови умения в сферата, която сте избрали. Нашето желание е да ви направим достойни да започнете работа в сферата си, още преди да сте приети! Това, също така, ще ви помогне да започнете работа по специалността си много по-бързо в избраната от вас страна – Дания, Швеция, Норвегия, Финландия, Китай или Холандия.

Винаги искайте повече от себе си и се стремете да демонстрирате много повече от желаното. Работата с нас ще ви покаже правилните стъпки, за да изготвите всички ДОПЪЛНИТЕЛНИ документи, които да направят кандидатурата ви толкова силна, а по този начин да бъдете приети навсякъде!

консултантска агенция висше образование в чужбина

Помощ след прием

Кандидатстването в университет в чужбина има своите тънкости, но процесът не завършва с подаването на документи, нито с приема или дори с първия учебен ден. Огромна част от студентите, които прекъсват висшето си образование в чужбина (без значение дали са в Скандинавия, Холандия, Китай или друга страна) не успяват да се аклиматизират в страната. Една от причините е липса на информация и подкрепа от консултантската агенция, която са използвали по време на кандидатстването.

Като завършили студенти, прекарали 13 години в Скандинавия, Холандия и Китай, нашето желание е да останем на линия за всеки един приет студент и неговите/нейните родители по време на целия престой в страната. Бъдете сигурни, че ще имате нужда от активна помощ, когато започнете висшето си образование в чужбина. Ние създаваме трайни връзки с всеки един студент и родителите им, като също така акцентираме на трайни приятелства между приетите студенти още в България!

Работим паралелно със студентите и родителите, тъй като промяната в начина на живот е за всички. Много често, родителите са тези, които имат нужда от отговори на различните си въпроси.

Нашият съвет е да търсите не само консултантска агенция, която ще помогне на детето ви да кандидатства в чужбина (да подаде документи), а партньор, който да му помогне, когато вече е в страната, за да не се разочарова от реалността и проблемите, с които ще се сблъска на място.

консултантска агенция висше образование в чужбина
 1. Всеки един от нашите консултанти живее или е живял в Скандинавия, Китай или Холандия!
 2. Всеки един от нашите консултанти има практическия опит на студент, живял, учил и работил в чужбина – Дания, Швеция, Холандия и други страни. Ние лично сме се сблъсквали и справяли с трудности от най-различно естество – всичко, което тепърва ви предстои. Ще ви предадем нашия личен опит!
 3. Над 90% от кандидат-студентите кандидатствали с наша помощ биват приети на ПЪРВИТЕ си желания.
 4. Работим с всички университети в Дания, Швеция, Норвегия, Финландия, Холандия и Китай и знаем най-добре какво изисква всеки един от тях!
 5. Консултантите ни владеят свободно местните езици – датски, шведски, норвежки, финландски, холандски, китайски и ще ви помогнем с всички официални документи, които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще бъдат на дадения език – договори за квартира, лични карти, здравни осигуровки и др.
 6. Ще имате достъп до документите си по всяко време и ще знаете какво се случва с кандидатурата ви за вашето висше образование. Ще сте спокойни, че всичко е изрядно, а университетите ще ви държат в течение директно на посочения от вас имейл адрес.
 7. Ние нямаме скрити такси, които да трябва да платите след време за всичко, което ще ви предоставим.
 8. Ние нямаме такси, ако изберете да не заминете, когато бъдете приети!
 9. Ние сме директни и ще ви кажем истината в очите, дори и тя да не ви харесва, за да имате реална представа за ситуацията, в която се намирате и да постигнете целите си!
 10. Дори да нямате отлични оценки, ние ще ви кажем как можете да компенсирате пропуските и да успеете!
 11. Ние сме единствените, които няма да ви пожелаят успех с приема и после „хвърлят в морето“. Ние оставаме до вас по време на целия ви престой в чужбина, за да ви помагаме, когато имате нужда от помощ и съвет по време на цялото ви висше образование!
 12. И ние като вас предпочитаме бързата и удобна комуникация, затова основно комуникираме в социалните мрежи. Това ни позволява да реагираме светкавично на въпросите и проблемите, които ви притесняват!

Think twice, do it right – the first time!

Блог

Информация за Холандия и форумите на българите в страната

Информация за Холандия и форумите на българите в страната

Информация за Холандия и форумите на българите в странатаХоландия – страната на ниската земя и високите успехи!   Кралство Холандия една от най-желаните дестинации за туризъм, образование, работа, стартиране на бизнес, развлечения, живот и всичко останало! Страната,...

Как се чувства един студент преди заминаване в чужбина

Как се чувства един студент преди заминаване в чужбина

Какво трябва да знае всеки студент преди заминаването си в чужбинаПриеха ме! Ами сега?   Щом сте отворили тази статията, вие вече сте на прага на осъществяването на вашата мечта – да сте студент в световнопризнат университет в Дания или другаде в чужбина. След целия...

Културен Шок на Студенти в Чужбина

Културен шок на студенти в Холандия, Скандинавия и изобщо в чужбинаНе си мислете, че културният шок ще ви подмине!   Културният шок е психологически преход (може да бъде и физически – като например промени в телесното тегло), причинен от промяната на обичайния начин...

Share This