fbpx

Държави

Какви възможности ти дава всяка от страните?!

Защо да учиш в чужбина?

Образованието в чужбина може да предложи различни предимства, а престоят в чужда страна да бъде трансформиращо преживяване за цял живот. 

Културна и Глобална Перспектива

Ученето в чужбина ви излага на различни култури, езици и перспективи, насърчавайки глобално мислене. Това културно потапяне подобрява способността ви да се ориентирате във взаимосвързан свят и да оценявате различните начини на мислене.

Личностно Израстване и Независимост

Животът в чужда страна насърчава личностното израстване и независимост. Ще се сблъскате с нови предизвикателства, ще се адаптирате към непозната среда и ще развиете устойчивост, самоувереност и по-голямо чувство на увереност.

Нови Езици

Висшето образование в чужда страна със сигурност ще ви позволи да усъвършенствате английския си език. По-амбициозните студенти успяват да научат местния език, което значително променя начина им на мислене и многократно умножава възможностите за професионално развитие.

Aдаптирано и Иновативно Образование

Висшето образование в чужбина много често е организирано чрез по-малки класове в по-персонализирана учебна среда (най-често в Скандинавия).  Ще използвате най-модерната техника, работейки по актуални проблеми на истински компании под тяхно наблюдение – забравете за ненужна и остаряла информация! Преподавателите са добри приятели със студентите, всички се обръщат на малко име един към друг, а образованието се адаптира според индивидуалните желания за професионално развитие на всеки от студентите.

Възможности за Пътувания

Избирайки да учите в чужбина, не само ще имате възможността да посетите интернационалните си приятели в техните страни, но ще можете да карате стажовете си на места, които винаги сте искали да посетите за по-дълъг период от време. Много често, след първата година в чужбина, кратките пътувания до по-близки туристически дестинации са част от живота на всеки студент, просто защото могат да си го позволят финансово (най-вече студентите в Скандинавия).

Създаване на Международни Контакти

Ще имате възможност да се запознаете и работите с хора от цял свят – от преподаватели, през колеги до компании и професионалисти от всички краища на света. Всеки един от тези контакти, които създавате (било то бегли или много сериозни) ще ви даде достъп до експерти в сферата ви, а и извън нея, които ще ви помогнат в разрешаването на проблеми от всякакво естество в бъдеще. Бъдете сигурни, че ако играете картите си правилно, пред вас ще се отвори огромен спектър от връзки и възможности.

Грабващо Внимание CV

Не са малко работодателите, които предпочитат в екипа си да прибавят професионалист, който е придобил разнообразни умения и опит извън България, знаейки че това озачава преодоляване на зоната на комфорт и справяне с различни предизвикателства. Дипломата от чуждестранен университет е и доказателство за проявена адаптивност, културна чувствителност и желание за поемане на предизвикателства.

Междукултурна Комуникация

Животът и образованието в чужбина ще ви срещнат с хора от цял свят – с различна култура, обичаи, възгледи и начин на държание и комуникация. Това, което е „нормално“ за вас, за някои от тях може да бъде крайно неуместно и обратното! Възможността да се докоснете до подобни различия ще ви дадат шанса да осъзнаете колко шарен е света, в който живеем, отваряйки очите ви за различни перспективи и възможности, които ще се имате. Ще промените завинаги начина си на мислене, държание и оценяване на хората около вас и събитията в живота ви.

Спомени и Приятелства за Цял Живот

Връзките и приятелствата, които ще създадете в чужбина, могат да продължат цял живот. Не си мислете, че отивате в чужбина просто, за да получите диплома и висококачествено образование. Чакат ви преживявания от друг калибър, които са несравними с тези, които бихте имали в средата, която добре познавате у дома. Бъдете готови за изживявания изпълнение с лични, културни и професионални ползи, които завинаги ще променят мисленето ви към по-добро.

Топ държави, където можете да учите!

Китай

Норвегия

Дания

Швеция

Финландия

Нидерландия

Как работим Ние!

Видео Разговор с Нас

Ще ви зададем въпроси, за да открием силните ви страни, така че да можете да изберете най-правилната програма за себе си!

Подготовка на документи

Ще ви помогнем да подготвите всички задължителни, но и препоръчителни документи, така че да победите конкуренцията!

Настаняване и информация

Скъпата или лоша квартира прави живота ни труден. Липсата на информация също! Ще ви помогнем с всяка стъпка напред!

Помощ и след прием

Когато не знаете как да постъпите, ние ще ви помогнем – по време на целия ви престой – ВИНАГИ, за да вземете правилното решение!

Защо можете да ни се доверите?

Индивидуален подход.

Опит на завършили и настоящи студенти в чужбина.

Вътрешна информация, за да се справите с конкуренцията.

Помощ и след прием, докато живеете в избраната от вас страна.

Спокойствие за вас и родителите ви.

Share This