fbpx

Кариерно ориентиране.
Как да изберем какво да учим?

консултация за университет в чужбина

Удобство за вас  

Можете да запазите безплатна консултация за университет в чужбина както в офиса ни в София, така и онлайн през Zoom. Достатъчно е дани се обадите по телефона или да се свържете с нас по имейл, чрез фейсбук или да ни изпратите повече инфорамцяи за вас през формата в сайта ни. По време на консултацията за университет в чужбина ще ви обясним какво можете да очаквате от образованието в различните университети, както и от възможностите, които ще имате, ако решите да учите и живеете в Дания, Швеция, Норвегия, Финландия, Китай или Холандия.

Ще ви зададем въпроси, които може би не сте се питали до този момент, за да сме (сте) сигурни, че избирате правилния път и университет! Нашата работа още от консултацията за университет в чужбина до самия прием и след това, е да ви покажем, че БЪДЕЩЕТО ви значи абсолютно всичко за нас и сме готови да ви помогнем и осветим пътя ви към успеха. Ние най-добре знаем как изглежда животът на студента в Скандинавия и Китай и всяка една стъпка, която ви предстои да направите.

консултация за университет в чужбина

Кандидат-студенти и родители

Държим на всяка консултация за университет в чужбина с кандидат-студента да присъства и родител(и), тъй като образованието в чужбина (било то Дания. Швеция. Норвегия, Финландия, Китай или Холандия) е сериозна крачка, обвързана с изключително много съпровождащи дейности, които са не по-маловажни от кандидатстването и приема в конкретен университет.

Не малко родители оставят в ръцете на децата си цялата инициатива, което често води до доста проблеми в края. Да учим извън България е комплексен процес – освен самото кандидатстване ще трябва да обърнете внимание на квартира, здравни осигуровки и застраховки, лекарства, плащания, договори и какво ли още не – неща, за които един 18-19г младеж често дори не е чувал. Фатална грешка е да не се ангажирате с бъдещето на децата си, независимо колко отговорни могат да са те в момента!

Очакваме да сте подготвили голям брой въпроси, в писмена форма, които да ни зададете по време на консултацията за университета в чужбина, тъй като от опит знаем, че лесно се забравят в хода на разговора! 

Ще ви обясним на какво акцентираме, защо и как услугите, които предлагаме се различават от останалите компании и как кандидат-студентите, с които работим постигат желаните резултати в университетите, които избират. Ние държим на своите високи стандарти, които ни позволяват да спазим обещанията, които поемаме към всеки един кандидат-студент и университетите, в които ще кандидатствате!  

Най-ценният подарък, който можете да дадете на някого, е вашето време и внимание. Приемете тази консултация като нашия безвъзмезден подарък към вас!

консултация за университет в чужбина

Блог

Информация за Холандия и форумите на българите в страната

Информация за Холандия и форумите на българите в страната

Информация за Холандия и форумите на българите в странатаХоландия – страната на ниската земя и високите успехи!   Кралство Холандия една от най-желаните дестинации за туризъм, образование, работа, стартиране на бизнес, развлечения, живот и всичко останало! Страната,...

Как се чувства един студент преди заминаване в чужбина

Как се чувства един студент преди заминаване в чужбина

Какво трябва да знае всеки студент преди заминаването си в чужбинаПриеха ме! Ами сега?   Щом сте отворили тази статията, вие вече сте на прага на осъществяването на вашата мечта – да сте студент в световнопризнат университет в Дания или другаде в чужбина. След целия...

Културен Шок на Студенти в Чужбина

Културен шок на студенти в Холандия, Скандинавия и изобщо в чужбинаНе си мислете, че културният шок ще ви подмине!   Културният шок е психологически преход (може да бъде и физически – като например промени в телесното тегло), причинен от промяната на обичайния начин...

Share This