fbpx

НАШИТЕ УСЛУГИ 

Гаранция за вашия Успех в Чужбина

подготовка на студенти в чужбина

Уни Чемпс – Консултации за образование в чужбина

Ние в Уни Чемпс имаме за цел да дадем пълна информация на всеки кандидат-студент и неговите родители, за да успеем заедно да постигнем крайната цел!

Вече десета година разглеждаме висшето образование в Скандинавия, а от 2020 изпращаме студенти и в Китай и Нидерландия. За разлика от много други консултантски агенции в България, ние разглеждаме и последния 3ти етап от кандидатстването (който може да е фатален, ако не плануваме правилно) и асистираме и него – ВСИЧКО СЛЕД ПРИЕМА! Подробна информация за най-добрите университети и академии, сферата, специалността и професията, към която сте се насочили!

 • Консултации при избор на специалност и университет в чужбина.
 • Помощ с всички комуникации преди, по време и след прием с университетите. 
 • Помощ с всички необходими документи (задължителни и препоръчителни) и тяхното подаване.
 • Подготовки за интервю (ако такова е необходимо). 
 • Адаптирани курсове и сертификати към избраната от вас специалност.
 • Курсове по датски/шведски/норвежки/китайски език в малки групи по време на 12 клас! 
 • Подробна информация за настаняване, видео регистрации и насоки как да се предпазите от измами! 
 • Пълна асистенция при закупуване на самолетни билети и организиране на транспорта вътре в страната с влак или автобус, съгласувано с конкретни дати и желания на кандидат-студента – намаления при покупка на билети и групов транспорт. 
 • Съдействие с разрешаване на всякакви практически проблеми, които възникват в страната.
 • Постоянна връзка с нас и след прием!
подготовка на студенти в чужбина

САМО Подаване на документи или ПОМОЩ за цялостен успех в бъдеще?!

Ако попитате един завърнал се студент от чужбина в България за трудностите, които са го съпътствали извън пределите на страната ни, най-вероятно ще чуете, че се е сблъскал с:

 • липсата на важна информация и подготовка за това, което ме очаква от първия ден зад граница;
 • намирането на квартира;
 • договорите и всички документи, които бяха на местния език;
 • различното законодателство и норми на поведение – изобщо не е като в България;
 • документите, които много ме забавиха, защото никой не ми каза за това и онова;
 • различните очаквания, които аз самият имах;
 • липсата на време, за да свърша всичко струпало ми се на куп;
 • културният шок, за който дори не знаех, че съществува;
 • нежеланието да уча местния език, а без него ми беше доста по-трудно;
 • невъзможността да си получа колета или да запиша час за лекар, защото телефонният секретар е на датски/шведски/китайски/нидерландски и не знам какво ми говорят;

Образованието в чужбина лесно може да бъде сравнено с хирургическа операция (например операция на коляно).

Етап 1 – Подготовка. Трябва да сте в максимално добро физическо състояние, за да може операцията да мине безпроблемно. Трябва да подготвите всички задължителни и препоръчителни документи, за да се справите с конкуренцията.

Етап 2 – Операция / Кандидатстване. Доверявате се на (препоръчан) хирург и екипа му, че ще извърши операцията по перфектен начин. Доверявате се на консултант да подаде документите ви по правилния начин в определения срок.

Етап 3 – Възстановителен процес / Образование и живот в новата страна. След успешна операция, следва възстановителен процес. Едва ли е от значение дали операцията е успешна, ако не проведете правилна рехабилитация, за да можете да ходите/бягате/живеете на 100% както преди контузията. Искате да се оперирате успешно или живеете нормално?! Има ли значение, че сте приети в желания от вас университет, ако нямате квартира или има неразрешим проблем, който ви пречи да започнете образованието си? Какво време ще успеете да отделите за образованието си, ако постоянно имате проблеми, с които не можете да се справите в новата страна? Колко ще ви коства това и как някой на 19г. без житейски опит се справя с тези трудности? Обикновено, целият етап 3 пада върху раменете на студентите, което води до разочарования и преждевременно прибиране в България! Винаги се интерсувайте от ЕТАП 3 за себе си или децата си!!!

Тъй като ние самите сме се справили съвсем сами с трудностите, които ни предоставя образвоанието зад граница, сме на мнение, че животът на всеки един български студент може да е многократно пъти по-лесен и приятен! Затова ние продължаваме да работим с вас и вашите родители след заминаването ви. Ние държим вие да поддържате връзка с нас, защото животът ви в чужбина ще ви срещне с безброй непредвидени ситуации, в които ще имате нужда от експертното ни мнение и богатия ни опит, който лично сме придобили!

  Блог

  Информация за Холандия и форумите на българите в страната

  Информация за Холандия и форумите на българите в страната

  Информация за Холандия и форумите на българите в странатаХоландия – страната на ниската земя и високите успехи!   Кралство Холандия една от най-желаните дестинации за туризъм, образование, работа, стартиране на бизнес, развлечения, живот и всичко останало! Страната,...

  Как се чувства един студент преди заминаване в чужбина

  Как се чувства един студент преди заминаване в чужбина

  Какво трябва да знае всеки студент преди заминаването си в чужбинаПриеха ме! Ами сега?   Щом сте отворили тази статията, вие вече сте на прага на осъществяването на вашата мечта – да сте студент в световнопризнат университет в Дания или другаде в чужбина. След целия...

  Културен Шок на Студенти в Чужбина

  Културен шок на студенти в Холандия, Скандинавия и изобщо в чужбинаНе си мислете, че културният шок ще ви подмине!   Културният шок е психологически преход (може да бъде и физически – като например промени в телесното тегло), причинен от промяната на обичайния начин...

  Share This