fbpx

Бакалавър по Предприемачество и Иновации

Bachelor of Science in Entrepreneurship and Innovation

бакалавър филм режисура норвегия

Силно практическо образование

Избирайки да получите образованието си в Global School for Entrepreneurship, трябва да очаквате, че още от първите дни преподавателите и всички останали ще ви подтикват да мислите и да взимате решения като предприемачи.

Програмата по предприемачесто се предлага от много и различни университети в световен мащаб. Повечето я включват просто като допълнение към специалности като маркетинг, наблягайки най-вече на Business Model Canvas. В Global School for Entrepeneurship подходът е коренно различен. Тук ще се научите да станете един от Предприемачите на Бъдещето – професионалисти с предприемачески начин на мислене, които се чувстват комфортно в непредсказуема среда.

Акредитирано и НЕТРАДИЦИОННО образование – единствено по рода си!

Като студент в университета, преподавателите и всеки един от персонала постоянно ще ви предизвикват, но и вдъхновят да живеете като предприемачи, за да съкратите пътя си до крайната си цел! Самото образование е съставено от петседмични модули, чрез които ще получите практически методи на обучение и най-новите знания в областта за развитие на предприемачески умения. Като Предприемачи на Бъдещето, бъдете готови да сте ефективни, справяйки се с непредсказуемостта. Постепенно ще свикнете да се чувствате неудобно и сами ще намерите комфорта си около това чуество.

Предприемачеството не е нещо, което научавате, като четете книги. Изисква учене чрез приложение. Затова, студентите предприемачи тук се обучават от вече такива. Модулите са така изградени и организирани, че да можете да създадете своята компания, която бързо да се развие и да започне да генерира печалба.

бакалавър филм режисура норвегия

Специализирана учебна програма!
Започвате работа по бъдещата си компания от ПЪРВИЯ ден!

Цялата програма, от начало до край, поставя развитието на вашия бизнес на първо място. Не е нужно да чакате четири години (какъвто е случаят в други университети), за да приложите знанията си на практика – тук ще ви ЗАДЪЛЖАТ да направите нужните стъпки още през първите дни! Всеки блок се състои от един модул, който се фокусира върху конкретна тема. Цялата учебна програма следва тази структура и е проектирана по такъв начин, че всички модули да следват процеса на изграждане на вашия бизнес. От идеята, през валидирането, до мащабирането – програмата покрива всичко.

След всеки от модулите, ще разполагате с инкубационно време. Инкубаторът е съществена част от програмата, защото тук ще получите личен коучинг и конкретни насоки (и детайлна критика), които да ви помогнат да приложите уроците, научени по време на модулите, незабавно във ВАШИЯ СОБСТВЕН СТАРТЪП.

бакалавър предприемачество холандия

Предприемачите на Бъдещето!

Всеки модул следва четири линии на обучение, преплетени в рамките на четиригодишната програма.

  1. Лично развитие – Първият се фокусира върху развитието на предприемача на лично ниво – развиване на компетенции като устойчивост, изобретателност, постоянство, убедителност и приспособяване.
  2. Методическо обучение – Методическата линия на обучение е насочена към откриване на възможности за предприемача и бизнеса. Свързаните умения са критично мислене, анализ на проблеми, ориентация към клиентите, развитие на визия и създаване на стойност.
  3. Междуличностно обучение – ще развиете лидерски умения; как да ръководите групи, социална осведоменост, любопитство, сътрудничество и работа в екип.
  4. Ефективност – За да се гарантира, че предприемачът е в състояние да измисли концепции и да ги развие, крайните умения се отнасят до развитието на мисленето за ефективност, способността за учене, бизнес ориентацията и търговската сила, както и вербалното изразяване.

Завършилите студенти са способни да развият визия, да открият възможностите, като направят офертата подходяща за клиента и да не се откажат, когато ситуацията се усложни, за да постигнат желания успех – те успяват да си свършат работата.

бакалавър предприемачество холандия

Кои са предимствата, за които трябва да знаете?

  • Студентите си помагат взаимно, защото всички те са част от едно и също пътешествие – да станат предприемачи.
  • Непрекъснат достъп до голямо разнообразие от опитни предприемачи, които помагат на Предприемачите на Бъдещето да успеят.
  • Всяка група (от максимум 23 студента) има свой собствен треньор, който ги предизвиква, вдъхновява и разбира.
  • Достъп до работно пространство в инкубатора, което е отворено 24 часа, 7 дни в седмицата и по време на празниците.
  • Достъп до кампусите на университета в 4 града в света – Амстердам, Барселона, Берлин, Дубай!

Университетът е СТРОГО насочен към най-уместните умения, от които предприемачите в наши дни се нуждаят! Това означава, че няма да се сблъскате нито с тестове за памет, нито с други традиционни изпити, които може би очаквате. Тук ще бъдете оценени строго индивидуално според развитието на своя бизнес за изминалия период, трудностите, с които сте се справили и печалбата, която сте регистрирали.

Предприемачестото се преподава от предприемачи за предприемачи ! Очаквайте да завършите както с бакалавърска степен, така и РАБОТЕЩ БИЗНЕС.

Блог

3 причини да уча в Китай

3 причини да уча в Китай

3 причини да учите в Китай Китай може и да не е първата страна, за която се сещате, но това е дестинация, която си заслужава сериозно внимание. Ето три убедителни причини, поради които обучението в Китай може да бъде идеалният избор за вас.1. Иновативно и практически...

Храна в Китай

Храна в Китай

Приключенията на чау в Китай: Ръководство за студенти за разходите за храна и къде са изгодните сделкиГотови ли сте да се потопите във вкусния свят на китайската кухня? Преди да опаковате куфарите си и да тръгнете да учите в Китай, нека обсъдим цената на храната и...

Студентският живот в Китай: Какво да очаквате?

Студентският живот в Китай: Какво да очаквате?

Студентският живот в Китай: Какво да очаквате?И така, взехте вълнуващото решение да учите в Китай! Пригответе се за едно незабравимо приключение, изпълнено с нови приятели, културни преживявания и академични предизвикателства. Създаване на приятели и изследване на...