fbpx

Бакалавър по Tворчески Медии

Bachelor of Science in Creative Media

Комуникацията е твоята сила, медиите са твоят език?

Можеш да станеш медийния предприемач от бъдещето, ръководен от бизнеса!
По време на бакалавъра по Creative Media ще придобиете специализирани умения, за да разбирате външния и вътрешен контекст и цел на безброй медийни в различни области, както и ще овладеете авангардни дигитални инструменти!

Подходът към медиите, какъвто го познаваме, бързо се променя. Настоящата промяна в парадигмата в медиите призовава Tomorrow’s Creative Media Expert (експертът на бъдещето) да намери перфектния баланс между настоящите предизвикателства и възможностите, които постоянно създаваме и ще продължим да правим в бъдеще, с още по-големи темпове.

Стига да искате да оформяте развитието на медийни и комуникационни решения и искате да се занимавате с иновации, то любовта ви към творчеството и технологиите ще разчистят пътя за вас!

Опитът среща предприемачеството

SRH Group е водеща мрежа от независими частни университети в Германия. Заедно с Global School for Entrepreneurship създават Haarlem Campus, за да донесе иновации и предприемачество на холандски и международни студенти в Харлем. Двата университета работят заедно с ясна цел – ТЕ ИСКАТ ВИЕ ДА СТИГНЕТЕ ДОЛЕЧЕ. Това означава, че теще ВИ отведат по-близо до ВАШИТЕ мечти и професионални цели.

Както Германия, така и Холандия се славят с едни от най-реномираните образователни системи в световен мащаб. Това само по себе си е достатъчно, за да сте спокойни, че съвместната работа ще ви предостави всички предпоставки за нетрадиционно, висококачествено и успешно образование.

Съдържание на курса

Учебната програма предлага професионални компетенции в анализа на търсенето и креативния дизайн с цел координиране на разработването на медийни и комуникационни решения.

По време на обучението ще се запознаете със създаване, маркетинг и разпространение на медийно и комуникационно съдържание и приложения.

По-конкретно ще се занимавате с: 

 • организационно развитие, бизнес модели, финанси и право;
 • как да прилагате концепции като stakeholder и user analysis
 • развитие на медиите и комуникационно съдържание
 • мрежови медии и водене на комуникация 
 • многоканален маркетинг

Кариерни перспективи

Завършвайки бакалавърската си степен, ще разполагате с всичко необходимо, за да допринесете за развитието на иновативно медийно съдържание и медийни приложения, които отговарят на нуждите на компании, (излъчващи) агенции и организации с нестопанска цел в ролята на:

 • Основател на компания в областта на медиите и комуникациите
 • Редактор
 • Медиен дизайнер
 • Продуцент
 • Мениджър на социални медии
 • Търговски управител
 • Изследовател на пазара и тенденциите
 • PR персонал и много други…

Такси за обучение и настаняване

Таксата за граждани на Европейския съюз и Швейцария е 6750 евро на година (8 семестъра). Възможно е плащане на месечни вноски (доплащане 5%).

За граждани извън Европейския съюз, таксата е 9900 евро на година.

Месечните/семестриалните такси за обучение остават същите за цялата продължителност на учебната програма.

Всеки един от студентите има гарантирано настаняване, което обикновено е един от основните големи проблеми на студентите не само в Амстердам, но изобщо в Холандия!

Блог

3 причини да уча в Китай

3 причини да уча в Китай

3 причини да учите в Китай Китай може и да не е първата страна, за която се сещате, но това е дестинация, която си заслужава сериозно внимание. Ето три убедителни причини, поради които обучението в Китай може да бъде идеалният избор за вас.1. Иновативно и практически...

Храна в Китай

Храна в Китай

Приключенията на чау в Китай: Ръководство за студенти за разходите за храна и къде са изгодните сделкиГотови ли сте да се потопите във вкусния свят на китайската кухня? Преди да опаковате куфарите си и да тръгнете да учите в Китай, нека обсъдим цената на храната и...

Студентският живот в Китай: Какво да очаквате?

Студентският живот в Китай: Какво да очаквате?

Студентският живот в Китай: Какво да очаквате?И така, взехте вълнуващото решение да учите в Китай! Пригответе се за едно незабравимо приключение, изпълнено с нови приятели, културни преживявания и академични предизвикателства. Създаване на приятели и изследване на...