fbpx

90 Дневна Програма
Предприемач ли си наистина?

предприемачество в Холандия

Получи отговорите за 3 месеца

90-дневната програма е разработена за студенти, които не са напълно сигурни дали са предприемачеството и всичко останало, което върви ръка за ръка с него, е за тях. Не е нужно да стартирате 4 годишно образование и да „изгубите“ времето си с материя, която не е за вас. 

Преподавателите предприемачи в в този университет по предприемачество, също не искат да изгубят времето и енергията си, опитвайки се да работят с неправилните кандидати. Именно затова създават тази 90-дневна програма, която ще ви позволи да си дадате отговори на важни въпроси и да разберете дали предприемачеството е наистина вашето призвание! Предприемачите са хора, които мислят по различен начин и имат нужда от нетрадиционно образование, за да постигнат бързо целите си.

Към тази 90-дневна програма често се насочват студенти, които вече са се разочаровали от това, което учат в момента, установили, че то не е за тях. Също така тук попада и голям брой от тези, които не бързат да продължат образованието си веднага след гимназията и си дават година време, за да помислят какво точно искат за себе си. Всички те използват тази 90-дневна програма като един плавен преход от масовото традиционно образование към персонално насоченото обучение от един коренно различен по-висок клас. Статистиката показва, че 87% от студентите, записващи 90-дневното образование, след това продължават с бакалавърската програма в Global School for Entrepeneurship, вече открили своето призвание! 

Ако сте на възраст над 21 години и поради една или друга причина не сте завършили средното си образование, то това може би е вратичката за вас! В Холандия, студентите предприемачи, които не са издържали изпитите си в края на средното си образование и не са успяли да получат дипломата си, но същевременно са достатъчно умни, могат да преминат теста за 21+. Този тест ще ви даде възможност да продължите да се развивате сега, въпреки решенията, които сте направили преди години! 

90 дни, за да разбереш!

СПЕЦИАЛНИ ТЕМИ
По време на тези 90 дни материалът, с който ще бъдете занимани или така наречените теми, ще са персонално насочени и съобразени с етапа, на който се намирате като предприемач. Някои студенти започват от нулата, докато други вече управляват своя стартираща компания. Фокусът е поставен над конкретните нужди на всеки един студент, които могат да варират изключително много. Модулите по-долу са специално избрани, за да създадат представа у предприемачите какво може би им предстои:

 1. Agile working (Гъвкава работа)
  Ще се научите как да създадете бизнес с други хора по възможно най-ефективния и ефикасен начин. Ще прилагате всичко, което научите в своя собствен стартъп бизнес. Ще развиете идеята си в истински бизнес и ще разберете дали наистина има пазар за вашата идея или може би е по-добре да промените начина си на мислене.
 2. Entrepreneurial Mindset (Предприемаческо мислене)
  Ще разберете как мислят, как взимат решения и действат успешните предприемачи. Прилагането на нашите пет принципа ще ви помогне да създадете своя стартъп по по-бърз и по-интелигентен начин.
 3. Growth Hacking (Хакване на растежа)
  Основната разлика между хобито и бизнеса е големината на продажбите. В този модул ще ви помогнем да увеличите приходите си. Ще се научите как да създадете клиенти, които се интересуват от продуктите или услугите, които предлагате чрез социалните медии и други онлайн канали.
предприемачество в Холандия

Четири от плюсовете на 90-дневната програма

 1. ECTS Кредити
  Завършвайки 90-дневната програма, вие ще получите 21 точки или кредити, които да използвате, ако все пак решите да не се занимавате с предприемачество, а да учите нещо друго. 
 2. Място в Бизнес Инкубатора
  Ако все още нямате бизнес идея, тук ще ви помогнат да я разработите от нулата, да я валидирате и изведете на следващото ниво.
 3. Да живеете сред Предприемачите на Бъдещето
  Ще прекарате времето си с хора от ващата порода – такива, които искат да станат предприемачи точно като вас! Те ще ви предизвикат и ще ви помогнат по време и след престоя ви в Global School.
 4. Обратна Връзка
  Тук ще ви обучават и наставляват,  ще ви свързват с подходящи хора, които ще ви помогнат да ускорите бизнес идеята си.
предприемачество в Холандия

Кои са предимствата, за които трябва да знаете, отивайки в Global School for Entrepreneurship?

 • Студентите си помагат взаимно, защото всички те са част от едно и също пътешествие – да станат предприемачи.
 • Непрекъснат достъп до голямо разнообразие от опитни предприемачи, които помагат на Предприемачите на Бъдещето да успеят.
 • Всяка група (от максимум 23 студента) има свой собствен треньор, който ги предизвиква, вдъхновява и разбира.
 • Достъп до работно пространство в инкубатора, което е отворено 24 часа, 7 дни в седмицата и по време на празниците.
 • Достъп до кампусите на университета в 4 града в света – Амстердам, Барселона, Берлин, Дубай!

Университетът е СТРОГО насочен към най-уместните умения, от които предприемачите в наши дни се нуждаят! Това означава, че няма да се сблъскате нито с тестове за памет, нито с други традиционни изпити, които може би очаквате. Тук ще бъдете оценени строго индивидуално според развитието на своя бизнес за изминалия период, трудностите, с които сте се справили и печалбата, която сте регистрирали.

Предприемачестото се преподава от предприемачи за предприемачи ! Очаквайте да работите ежедневно над своя БИЗНЕС.

Блог

3 причини да уча в Китай

3 причини да уча в Китай

3 причини да учите в Китай Китай може и да не е първата страна, за която се сещате, но това е дестинация, която си заслужава сериозно внимание. Ето три убедителни причини, поради които обучението в Китай може да бъде идеалният избор за вас.1. Иновативно и практически...

Храна в Китай

Храна в Китай

Приключенията на чау в Китай: Ръководство за студенти за разходите за храна и къде са изгодните сделкиГотови ли сте да се потопите във вкусния свят на китайската кухня? Преди да опаковате куфарите си и да тръгнете да учите в Китай, нека обсъдим цената на храната и...

Студентският живот в Китай: Какво да очаквате?

Студентският живот в Китай: Какво да очаквате?

Студентският живот в Китай: Какво да очаквате?И така, взехте вълнуващото решение да учите в Китай! Пригответе се за едно незабравимо приключение, изпълнено с нови приятели, културни преживявания и академични предизвикателства. Създаване на приятели и изследване на...